Huisregels-Blaf - Hondentrimsalon BLAF

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Voor een prettiger verblijf van uw huisdier en om de kwaliteit van ons werk te waarborgen gelden de volgende regels:

  Wees telefonisch goed bereikbaar gedurende de tijd dat de hond in de trimsalon is. Soms is overleg makkelijk, of bel ik u eerder dan verwacht.
  Als u gebeld wordt dat de hond klaar is, kom de hond direct halen.

  Probeer bij regenachtig weer de hond toch zo droog mogelijk te brengen, het is moeilijk werken op een natte vacht.

  Als u de hond brengt spreken we af of we een tijd afspreken dat de hond gehaald kan worden of dat ik u bel als de hond klaar is. Als we een tijd afspreken kunt u beter niet te vroeg komen. Als de hond u ziet of ruikt kan hij onrustig worden.

 De hond dient beschermd te zijn tegen de meest voorkomende virusziekten d.m.v. entingen en ook dient de hond tegen vlooien behandeld te zijn. Beide om uw hond en andermans hond een veiligere omgeving te kunnen bieden.

  Ons graag van te voren inlichten als de hond loops is of  ziekten/ huidaandoening heeft. Dit zodat we rekening kunnen houden met de planning. Bij constatering van besmettelijke huidziekten of vlooien kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht voor het schoonmaken en desinfecteren van salon en materiaal.

  Laat uw hond goed uit voordat u hem naar de trimsalon brengt, de behandeling kan enige tijd duren en het is vervelend voor de hond als hij zijn behoefte zo lang moet ophouden.

  Laat uw hond niet op het terrein plassen of poepen, let vooral op bij reuen! Als 1 hier mee begint zullen alle volgende reuen er over heen willen plassen wat erg veel overlast geeft.

  Probeer bij het brengen van de hond het afscheid kort te houden. Sommige honden worden even onrustig als u weg gaat, maar dit is meestal van korte duur en wij zijn goed in staat dit op te vangen.

  Afspraken dienen minstens 24 uur van te voren afgezegd te worden. De tijd die gereserveerd is voor de afpraak zal in rekening worden gebracht bij niet nagekomen afspraken.

  Honden die geheel of deels geplukt moeten worden graag niet van te voren wassen thuis. Dit bemoeilijkt het plukken. Wij wassen ze zelf ls dir gewenst of nodig is.
 De kosten voor een trimbehandeling komen op een uurtarief van €30.
 Wij zijn een Sbb erkend leerbedrijf, wat inhoudt dat we bevoegd zijn leerlingen op te leiden in de trimsalon. Er zijn stagiaires werkzaam in de trimsalon die onder begeleiding staan van een ervaren trimster. Mocht u er moeite mee hebben dat uw hond door een stagiaire getrimd wordt kunt u dit van te voren aangeven. Bedenk wel dat ook de ervaren trimsters van nu ooit ook de kans hebben gehad het vak te leren!

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu