Marjette - Hondentrimsalon BLAF

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Ik ben Marjette Tammenga, eigenaresse van Hondentrimsalon Blaf in Annen.
Welkom op onze website!  
Ik zal mezelf voorstellen en mijn passie voor het vak toelichten:
Ik heb vele opleidingen gevolgd voordat ik mijn passie en talent gevonden had.
Het begon in 1996 met...lees verder>
de opleiding paardenhouderij in Barneveld, gevolgd door dierverzorging en later afgerond door een opleiding paraveterinair dierenartsassistente (2001). Toen het niet lukte om in dit vak een goede vaste baan te vinden en ik bleef hangen in de verlof- en ziekte vervangingen, besloot ik een andere richting op te gaan. Ik heb in Barneveld de opleiding hondentrimmen gevolgd en sinds 2005 mijn eigen bedrijf. Naast de trimsalon heb ik nog wel jaren een aanstelling ernaast gehad bij een dierenkliniek. Uiteindelijk werd het bedrijf zo druk en groot dat ik besloot volledig voor de salon te gaan werken en mijn baan ernaast op te zeggen.
Eind 2013 ben ik moeder geworden van een prachtige zoon en tegelijk werd ik gevraagd om een praktijkles van de trimopleiding van het Terra Groningen te verzorgen. De afgelopen jaren heb ik daar op vrijdag de praktijklessen verzorgd. Afgelopen zomer heb ik een officiƫle aanstelling gekregen en verzorg ik nu de volledige trimopleiding van het Terra Groningen. Daarnaast volg ik nu een docentenopleiding voor mijn bevoegdheid.
De salon bestaat meer dan 10 jaar. In die jaren heb ik mijn passie en talent ontdekt. Ik weet waar mijn goede en minder goede kanten liggen. En kan met een trots hart zeggen dat ik geniet van het uitoefenen van onze ambacht. En dat ik trots ben op de vakkundigheid en werkwijze die ontwikkeld is. Er is niets mooiers dan met plezier je werk te mogen doen!
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu