Werkwijze - Hondentrimsalon BLAF

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:De werkwijze van trimsalon Blaf:
Wij garanderen kwaliteit vanwege onze werkwijze.  We hanteren protocollen voor veiligheid en hygiëne. En doen jaarlijks minimaal 3 nascholingen of cursussen. Daarnaast maken we gebruik van zeer goede kwaliteit producten. We gebruiken daarvoor shampoos en conditioners en sprays van het merk Pure Paws. Deze producten zijn van show en wedstrijd kwaliteit.

Veiligheid:
Veiligheid is van groot belang. Veiligheid voor uw huisdier en voor ons trimmers. Wij gebruiken materiaal van goede kwaliteit.  Het terrein van de salon is afgesloten met een hek voor bij de oprit. En de salon zelf heeft een traphekje. Dit zodat we wel de deur open kunnen houden bij warmte. De tafel waar de honden om staan is zeer stabiel. En in hoogte verstelbaar en verrijdbaar. Bij erge warmte gebruiken wij de airco. Dit zodat de dieren en wij niet te warm kunnen worden.  Als de honden op tafel staan zullen wij er alles aan doen dit zo veilig mogelijk laten gebeuren.  Een van de regels in het protocol is ook dat we altijd 1 hand op het dier moeten houden. Ook wat betreft gedrag hebben we veel ervaring en door uw hond goed te begrijpen kunnen we de situatie beter beoordelen en goed begeleiden.
Hygiëne:
De salon is zo ingericht dat het goed schoon te maken is. Alles is glad betegeld. Wij werken voor uw en onze veiligheid ook met een hygiëne protocol. Dat houdt in dat we een vaste manier en volgorde van schoonmaken hanteren.  En voor verschillende situaties een "hygiëne plan"  hebben. Een goed voorbeeld zijn vlooien. Hier krijgen we regelmatig vragen over. Als we vlooien aantreffen een hond treed ons "vlooien protocol" in werking. Voor hond en salon.  Op deze manier kunnen wij garanderen dat wij geen overdracht van parasieten of ziekten kunnen veroorzaken. Daarnaast is een goede hygiëne belangrijk voor de duur van je materiaal.
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu